Insolvatie begeleiding

Als MKB-er is het vaak lastig uw recht te krijgen. Ook al denkt u sterk te staan, toch kost het enorm veel moeite en geld om uw gelijk te krijgen. Juridische procedures zijn kostbaar en resultaten nooit gegarandeerd.

Veel MKB-ondernemingen zien langzaam maar zeker hun reserves slinken en krijgen te maken met liquiditeit – en solvabiliteitsproblemen. Verantwoordelijkheden en risico’s van het werkgeverschap nemen toe, terwijl men wacht op economisch herstel!

EBL Advies helpt u uw positie op voorhand te versterken en beperkt de schade als het onver-hoopt misgaat door samen met u de juiste koers te (her-)vinden of door het veilig stellen van uw belangen bij (dreigende) schade in het geval van insolventie van uw contractspartij.

(Dreigend) faillissement?
Als uw onderneming onverhoopt in zwaar weer raakt, zoekt u uiteraard het beste juridisch advies. Of het nu gaat om een her-structurering of doorstart, al dan niet via surseance of faillissement, EBL Advies zet alle juridische en financiële aspecten helder voor u op een rij. U kunt dan weloverwogen uw koers bepalen! Maak vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit voor u kosteloze intakegesprek wordt u de gelegenheid geboden uw verhaal te vertellen, en inventariseren wij samen met u de problemen, hun oorzaken en de gevolgen.

Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden

Peuversweg 1
7615 PV Harbrinkhoek
info@ebladvies.nl
0546-49 19 26

Pagina's

Scroll to Top