Juridisch advies

EBL Advies wil u, ondernemers, graag adviseren, begeleiden en praktische hulp bieden bij het afwenden van een dreigend faillissement en bij het in goede banen leiden van een onafwendbaar faillissement.

Toch kan het volgens EBL Advies anders. EBL Advies biedt een aantal alternatieven voor de gang naar de rechter. Door haar inmenging kunnen juridische procedures voorkomen worden tegen een fractie van de bijbehorende kosten.

EBL Advies stelt zich ten doel organisaties te voorzien van bedrijfsjuridisch advies waarvan de toegevoegde waarde aantoonbaar is. Startpunt is daarbij uw bedrijfseconomische belang. De visie hierop is dat veel problemen te zeer worden verjuridiseerd terwijl een meer praktijk gerichte oplossing vaak voor de hand ligt.

Op enig moment kan bij u de behoefte bestaan om de hulp van een juridisch specialist in te schakelen; een specialist die weet hoe de antwoorden op uw juridische vragen doorwerken in de praktijk. Wij combineren relevante juridische kennis én ervaring en adviseert u op welke wijze u het beste om kunt gaan met zowel de door u gestelde vragen als de door ons gegeven antwoorden.

Wij richten ons met name op de volgende rechtsgebieden:

Denk in mogelijkheden, niet in moeilijkheden

Peuversweg 1
7615 PV Harbrinkhoek
info@ebladvies.nl
0546-49 19 26

Pagina's

Scroll to Top